PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت نقشه های جدید نوکیا (نقشه ایران+راه های اصلی) (ورژن 00.02.46.103) - ( 30.4.2012 )



TIMUTI
05-18-2012, 11:20
سلام

آخرین نسخه نقشه های نوکیا آپدیت شد



مراحل استفاده :

1. ابتدا از نصب بودن برنامه Nokia map بر روی گوشی اطمینان پیدا کنید !
(در صورت نصب نبودن به تاپیک زیر مراجعه کنید و نصب کنید : )
▌ آخرین نسخه برنامه نوکیا مپ , آموزش نصب برنامه و نقشه در این تاپیک | آپدیت 1 دی 90▌ ([Only registered and activated users can see links])


2. فولدر Cities و فایل qf موجود در مموری کارت رو پاک کنید ( در صورت وجود داشتن )
و اگر از نقشه چند کشور استفاده میکنید این مرحله رو بیخیال بشید !


3. گوشی رو با حالت Mass Storage و يا مموری کارت رو از طریق Ram Reader
به کامپوتر متصل کنید و پوشه های زیر رو بسازید :
e:\cities\diskcache
e:\cities\diskcache\ClientIndex


4. نقشه رو دانلود و از Zip استخراج کرده پوشه به پوشه به مسیر e:\cities\diskcache منتقل کنید

5. clientindex رو دانلود و Zip استخراج کرده به مسیر e:\cities\diskcache\ClientIndex منتقل کنید

6. تمام ! گوشی رو از کامپیوتر جدا و وارد برنامه نوکیا مپ شوید
و از داشتن اخرین اپدیت نقشه ها لذت ببرید !




دانلود نقشه :

[Only registered and activated users can see links]

دانلود clientindex :

[Only registered and activated users can see links]

pooriversal
05-18-2012, 11:31
ممنون, این نقشه ها شامل کدوم شهرهاست؟؟

Reza.7
05-19-2012, 10:46
تهران - قم - کرج - مشهد - اصفهان - شیراز - تبریز - کرمانشاه - بندر عباس - قشم - يزد -رشت - گرگان - نوشهر - چالوس -رامسر-بندر انزلی-تنکابن-اهواز-استارا + راه های اصلی


ممنون, این نقشه ها شامل کدوم شهرهاست؟؟

DNZ
05-21-2012, 22:33
با سلام:من این ورژن رو نصب کردم همه پوشه ها رو طبق روش یاد شده پاک کردم و بعد نصبیدم ولی بعد از نصب تعغیری در نقشه ها ندیدم ۰راهنمایی کنید لطفا

tazehkar
05-23-2012, 18:26
سلام
من نقشه را ریختم و لی ورژن نقشه را نمینویسه و به صورت 0.0.0.0 نشون میده ،اگر فایل مشخصی داره آپلود بفرمائید تا ورژن نقشه را هم نشون بده.

tetra12
05-25-2012, 00:46
با تشکر از شما و نوکیا که بالاخره اهواز را هم وارد نقشه کرد sm=00 (12)
من این نقشه را دانلود کردم و برای ورژن 3.06 که روی 5800 نصب بود جواب داد. اما گوشی خودم سی5 هست و ورژن اوی مپ اش هم 3.04 که روی این جواب نداد. sm=00 (2)

لطفا لینک دانلود همین نقشه برای اوی مپ 3.04 را هم بگذارید

amirhosin27
05-25-2012, 14:09
با سلام:من این ورژن رو نصب کردم همه پوشه ها رو طبق روش یاد شده پاک کردم و بعد نصبیدم ولی بعد از نصب تعغیری در نقشه ها ندیدم ۰راهنمایی کنید لطفا
قرار نیست تغییر به خصوصی بکنه.چند تا خیابون و شهر اضافه می شه که اونم مال ناکجا اباده.شوخی کردم.چیزه به چشم بخوری ش عوش نمی شه.:dsm=00 (5)

---------- پست ارسال شده در 15:09 ---------- پست قبلی ارسال شده در 15:06 ----------

شما یه جایه ی کار رو اشتباه کردین.برو ببین کجاش بوده.sm=00 (12)

javid_hector
05-26-2012, 14:50
ممنون دوست عزیز عالی بود،امروز واقعا به دردم خورد نقشه اهواز، فقط حیف ک پل معلق جدید اهوازو نداره،وقتی از روش رد شدم ارور داد گفت شما ب قسمت swiming برید نه driving sm=00 (20).فایل های راهنمای صوتی ب زبان فرانسه هم دارید؟لطفا.
با تشکر +

rezax3
05-28-2012, 20:22
دممممممممممممممتون گررررررررررررررررررم واقعا عالی بود* مرسی

نازی
06-06-2012, 09:39
من پوشه رو پاك و دوباره راههايي رو كه گفتين رفتم. اجرا شد. نقشه ها دقيق تر شدن...مرررسي.

Zfilter
06-15-2012, 21:04
دوستان من راهنمای صوتی رو هم از سایت دانلود کردم.وقتی تو مسیر e:\cities\diskcache\ClientIndex\voices میریزم راهنای صوتی فعال نمیشه.چیکار میتونم بکنم؟نقشه رو کامل لود میکنه همه چی تکمیله ولی راهنمای صوتی نه.

H03!N_ScOrPiO
06-15-2012, 23:42
سلام


دوستان من راهنمای صوتی رو هم از سایت دانلود کردم.وقتی تو مسیر e:\cities\diskcache\ClientIndex\voices میریزم راهنای صوتی فعال نمیشه.چیکار میتونم بکنم؟نقشه رو کامل لود میکنه همه چی تکمیله ولی راهنمای صوتی نه.

مشکل اینجاست که شما کلا اشتباه ریختید
باید توی cities\diskcache بریزید
پوشه ویز نباید توی ClientIndex باشه.

irvip
07-03-2012, 02:43
با سلام دوستان.
دوستان آیا توی نقشه نقشه شهرستان پارس آباد مغان (اردبیل) هم هستش؟
ممنون میشم جواب بدین.

Mojiiii
07-03-2012, 08:40
نقشه ها مال 3 ماه پیش دوستان اپدیتش کنید

shakiba2211
07-04-2012, 16:26
Very Nicee

alirezafarhang
07-15-2012, 19:04
ممنون...
خیلی خوب بود.

alirezafarhang
07-15-2012, 19:08
با تشکر از شما و نوکیا که بالاخره اهواز را هم وارد نقشه کرد sm=00 (12)
من این نقشه را دانلود کردم و برای ورژن 3.06 که روی 5800 نصب بود جواب داد. اما گوشی خودم سی5 هست و ورژن اوی مپ اش هم 3.04 که روی این جواب نداد. sm=00 (2)

لطفا لینک دانلود همین نقشه برای اوی مپ 3.04 را هم بگذارید

دوست عزیز شما بجای پیدا کردن نقشه برای ovi map 3.04 میتونید ovi map خودتونو به 3.06 یا 3.08 آپدیت و از این نقشه ها استفاده کنید.

tetra12
07-25-2012, 23:09
دوست عزیز شما بجای پیدا کردن نقشه برای ovi map 3.04 میتونید ovi map خودتونو به 3.06 یا 3.08 آپدیت و از این نقشه ها استفاده کنید.

ممنون. اولین فکری که به سر منم زد همین بود . اما ظاهرا این ورژنها مخصوص گوشیهای لمسیه . روی گوشی من نصب میشه اما اجرا نمیشه

MR Alireza
08-17-2012, 04:50
سلام
از كدوم تايپك راهناي صوتي رو دانلود كنم؟؟

MR Alireza
08-17-2012, 04:51
سلام
از كدوم تايپك راهنماي صوتي رو دانلود كنم؟؟

hamedpotter
08-18-2012, 01:07
از نوکیا درخواست داریم لطفا نقشه های سرخ دره هم بذاره:d:dsm=00 (12)

H03!N_ScOrPiO
08-18-2012, 14:39
سلام
از كدوم تايپك راهناي صوتي رو دانلود كنم؟؟


سلام
از كدوم تايپك راهنماي صوتي رو دانلود كنم؟؟

خدمت شما
دانلود ([Only registered and activated users can see links])

ese13
08-20-2012, 12:54
سلام و خسته نباشید.
کسی نمی دونه این نقشه ها رو کی می سازه و چطوری میشه بهش نظر ها و انتقادات و درخواست ها رو بگی؟
آخه می خواستم بگم شهر اراک رو هم اضافه کنن.sm=00 (13)

H03!N_ScOrPiO
08-20-2012, 13:05
سلام و خدا قوت


سلام و خسته نباشید.
کسی نمی دونه این نقشه ها رو کی می سازه و چطوری میشه بهش نظر ها و انتقادات و درخواست ها رو بگی؟
آخه می خواستم بگم شهر اراک رو هم اضافه کنن.sm=00 (13)


نقشه هارو خودشون میسازن
قبلنا هر 6 ماه یکبار بر اساس بزرگی شهر ها میساختن و میدادن بیرون

salvia
09-02-2012, 14:13
سلام به دوستان گرامی
در نسخه های قبلی نقشه نوکیا وقتی در حالت نمای ماهواره روی یه نقطه زوم میکردیم (البته غیر از شهرهای بزرگ) همه چیز رو خیلی واضح نشون میداد مثلا روستاهای مر کز ایران که حتی روی نقشه نبود . ولی در نسخه های جدید دیگه قدرت زوم نداره و همه چی رو مات نشون میده . آیا کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ یا راه حلی براش هست ؟
با تشکر فراوون