PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش گام به گام تعویض رام (آپدیت) اندروید توسط برنامه ODIN بر روی گالاکسی اس3 Galaxy S III I9300



Amir HS
06-05-2012, 16:10
به نام خدا

مراحل آموزش نصب رام بر روی گوشی گالاکسی اس

در ابتدا باید بگم این آموزش کاملآ تست شده اما مسئولیت انجام اون به عهده خودتون میباشد

----------------------------------------------------------------------------------------------
موارد لازمی که باید دانلود کنید به شرح زیر :


1. دانلود نرم افزار فلش ادین (ضمیمه شده در انتهای پست میتونید دانلود کنید)

2. درایور مخصوص شناسایی گوشی در کامپیوتر ( درایور رو قبل از هر کاری نصب کنید )
دانلود از لینک زیر :
[Only registered and activated users can see links] ip.html

3. دانلود رام مورد نظر ( میتونید از قسمت رام های انجمن دانلود کنید )


------------------------------------------------------------------------------------------------
مواردی که قبل تعویض رام باید بر روی گوشی انجام دهید :


1. گوشیتون رو تقریبآ فول شارژ کنید برای اطمینان




- 2. ریست فکتوری کردن گوشی با شماره گیری کد #3855*2767*
( از چپ بخونید !! - هشدار : تمامی محتویات در حافظه داخلی حذف خواهد شد )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا میریم سراغ آموزش فلش رام :


معمولآ دو نوع رام داریم

الف. رام تک فایل که رام دانلود شده شامل یک فایل PDA با پسوند tar. میباشد
ب. رام چند فایله که رام دانلود شده شامل چهار فایل PIT , PDA, CSC, PHONE میباشد



توضیح الف : روش تعویض رام از نوع الف ( تک فایل ) :

1. گوشی رو خاموش کرده با با استفاده از
فشردن کلید ولوم پایین و HOMEو پاور گوشی به حالت دانلودینگ برده و
به کامپوتر متصل کنید ( در مرحله بعدی که نرم افزار ادین رو باز میکنید گوشه
سمت چپ برنامه مربعی زرد رنگ میبینید این نشانه اینه که گوشی شما توسط برنامه شناخته شده ) .

تصویر زیر :


Click here to view the original image of 607x574px.
[Only registered and activated users can see links]

2. نرم افزار ادین ( ODIN ) رو بازکنید و در قسمت
PDA آدرس رام دانلود شده ( تک فایل ) رو به نرم افزار بدید .
و کاری به کار سایر گزینه ها نداشته باشید .


3. دکمه استارت ( Start ) رو در نرم افزار ادین بزنید و
و منتظر پیغام PASS! به رنگ سبز در برنامه ODIN باشید .
تا گوشیتون مجددا بالا بیاد و روشن بشه .
( توجه هنگام تعویض رام به هیچ عنوان کابل اتصال بین گوشی و کامپیوتر را جدا نکنید )


تصاویر مربوط به مرحله 2 و 3 :



Click here to view the original image of 881x603px.
[Only registered and activated users can see links]






================================================== =========================






توضیح ب : روش تعویض رام از نوع ب ( چند فایل ) :



1. گوشی رو خاموش کرده با با استفاده از
فشردن کلید ولوم پایین و HOMEو پاور گوشی به حالت دانلودینگ برده و
به کامپوتر متصل کنید ( در مرحله بعدی که نرم افزار ادین رو باز میکنید گوشه
سمت چپ برنامه مربعی زرد رنگ میبینید این نشانه اینه که گوشی شما توسط برنامه شناخته شده ) .

تصویر زیر :


Click here to view the original image of 607x574px.
[Only registered and activated users can see links]

2. نرم افزار ادین ( ODIN ) رو بازکنید
فایل های مربوطه رو به ترتیب قرار بدید در جاهای گفته شده

فایلCode_I9000XW***.tar را در قسمت PDA
فایل Modem_I9000***XX را در قسمت Phone
فایل CSC = I9000OXA*** را در قسمت CSC
فایل PIT را هم در قسمت PIT ( از فایل پیت همراه رام که دانلود کرده اید حتما استفاده کنید )
( اگر نرم افزار ادین تیک Re Partition رو نزد شما خودتون بزنید )

و کاری به کار سایر گزینه ها نداشته باشید .



3. دکمه استارت ( Start ) رو در نرم افزار ادین بزنید و
و منتظر پیغام PASS! به رنگ سبز در برنامه ODIN باشید .
تا گوشیتون مجددا بالا بیاد و روشن بشه .
( توجه هنگام تعویض رام به هیچ عنوان کابل اتصال بین گوشی و کامپیوتر را جدا نکنید )



تصاویر مربوط به مرحله 2 و 3 :


Click here to view the original image of 881x603px.
[Only registered and activated users can see links]




به همین سادگی شما تونستید گوشیتون رو فلش کنید .تبریک !

هرگونه کپی برداری از این آموزش بدون ذکر نام نویسنده و منبع ( OPDA.ir ) ممنوع میباشد

shiragha
09-26-2012, 01:55
سلام من با کمک opda و دوستان از v 4.0.4 به v4.1.1 نقل مکان کردم ولی روت گوشیم پریده ممکنه برای روت کردن دوباره ورژن 4.1.1 بنده را راهنمایی کنید؟؟؟

NimA79
09-26-2012, 10:41
سلام من با کمک opda و دوستان از v 4.0.4 به v4.1.1 نقل مکان کردم ولی روت گوشیم پریده ممکنه برای روت کردن دوباره ورژن 4.1.1 بنده را راهنمایی کنید؟؟؟

سلام. روت مخصوص رام جیلی بین شما در صورت دسترس بودن در انجمن قرار خوهد گرفت sm=00 (19)

magh
11-03-2012, 16:54
سلام
خسته نباشین
من یه سوال دارم
مگه تو قسمت آپدیت خود گوشی نمیشه این کارو کرد؟
من قبلا نوکیا ذاشتم این کارو کردم به راحتی

dr1358
11-17-2012, 09:39
سلام
خسته نباشین
من یه سوال دارم
مگه تو قسمت آپدیت خود گوشی نمیشه این کارو کرد؟
من قبلا نوکیا ذاشتم این کارو کردم به راحتی

توی آپدیت گوشی میشه به رام رسمی اپدیت کرد و همچنین فایل نصبی در اختیار شما قرار نمیگیره

p9q
12-14-2012, 19:06
سلام دوستان اگه گوشیم روت نباشه نمیتونم رام جدید براش نصب کنم؟؟؟؟؟:l3lc:
sm=00 (17)

melody01
12-15-2012, 08:59
سلام دوستان اگه گوشیم روت نباشه نمیتونم رام جدید براش نصب کنم؟؟؟؟؟:l3lc:
sm=00 (17)

سلام برای نصب رام رسمی نیازی نیست که گوشی روت باشه
یعنی ربطی به روت بودن یا نبودن نداره میتونید رام رو روی گوشی فلش بزنید

arasdesign
12-27-2012, 23:31
تو این روشی که شما گفتین نرم افزار هایی که رو گوشی نصب شدن که حذف نمیشن ؟

alirezanima
01-07-2013, 02:00
سلام. ممنون از راهنمایهاتون از کجا میشه فهمید رام گوشیم تک فایله یا چند فایل ؟ 1001ghhh

A.l.i
01-07-2013, 07:57
تو این روشی که شما گفتین نرم افزار هایی که رو گوشی نصب شدن که حذف نمیشن ؟
بله نرم افزار های نصب شده پاک میشن ...

سلام. ممنون از راهنمایهاتون از کجا میشه فهمید رام گوشیم تک فایله یا چند فایل ؟ 1001ghhh
وقتی که رام رو دانلود کردید و از حالت فشرده ( zip ) خارج کردید معلوم میشه که تک فایل هستش یا چند فایل !

dr1358
01-07-2013, 08:11
سلام. ممنون از راهنمایهاتون از کجا میشه فهمید رام گوشیم تک فایله یا چند فایل ؟ 1001ghhh

البته توجه کنید که معمولا" فایل های تک فایل یه فایل با فرمت dll همراه دارن که باهاش کاری نداشته باشید


تو این روشی که شما گفتین نرم افزار هایی که رو گوشی نصب شدن که حذف نمیشن ؟

میتونید قبل از تعویض رام از برنامه ای مانند gobackup که توی قسمت نرم افزار های انجمن،بخش managers استفاده کنید و همه ی برنامه های نصب شده رو توی کارت حافظه ذخیره کنید و بعد از نصب رام در عرض نیم ساعت همه رو ریستور یا بازگردانی کنید

arasdesign
01-11-2013, 14:59
من یه بار وان ایکسم رو برده بودم واسه تعویض رام و طرف بدون اینکه نرم افزار هام حذف بشن یا سیو بازی ها بپره رام رو عوض کرد ولی هر کاری کردم نگفت چیکار کرده اون نرم افزار رو هم استفاده نکرد روشی نیست که رام رو بدون استفاده از اون نرم افزار و طوری عوض کرد که نه سیو ها بپره نه نرم افزارا و ... لطفا راهنمایی کنید می خوام برا اس 3 این کارو کنم چون اگه رامو عوض کنم سیو بازی هام که کلی براشون وقت گذاشتم می پره sm=00 (4)

kouhyar
01-11-2013, 23:14
با برنامه ی تیتانیوم (titanium backup )بک آپ بگیر بعد از تعویض رام برگردون !!!

sisro
02-15-2013, 11:30
سلام،نسخه رام گوشی من I9300XXALE9/I9300DXLE8/css:I9300JVALE9 هست و از منطقه اون نیز اطلاع ندارم.میتونم رام مناطق دیگه رو نصب کنم؟ لطقا راهنمایی کنید

tornado90
04-06-2013, 12:45
سلام،نسخه رام گوشی من I9300XXALE9/I9300DXLE8/css:I9300JVALE9 هست و از منطقه اون نیز اطلاع ندارم.میتونم رام مناطق دیگه رو نصب کنم؟ لطقا راهنمایی کنید


شما رام هر منطقه که دلتون میخواد رو میتونید بدون هیچ دردسری نصب کنید.
موفق باشید

amin2012
07-29-2013, 15:58
اگهوسط انجام رام کابل جدا شود چی کار کنیم

NimA79
07-29-2013, 16:29
اگهوسط انجام رام کابل جدا شود چی کار کنیم

احتمالا بریک میشه و نمیتونید دوباره به حالت دانلودینگ ببرید گوشی رو ! باید ببرید بوت رو ترمیم کنند ( با کابل جیک) !

hassan0013
08-11-2013, 17:06
سلام با تشکر
تو این روش شما از فایل های پیت استفاده کردین آیا اطلاعات حافظه ی انبوه داخلی پاک میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟16 گیگا بایت منظورمه
من گوشیم بالا نمیاد و اطلاعات داخل حافظه انبوهش واسم خیلی مهممه لطفا کمکم کنید

espresso
08-11-2013, 18:04
سلام با تشکر
تو این روش شما از فایل های پیت استفاده کردین آیا اطلاعات حافظه ی انبوه داخلی پاک میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟16 گیگا بایت منظورمه
من گوشیم بالا نمیاد و اطلاعات داخل حافظه انبوهش واسم خیلی مهممه لطفا کمکم کنید

سلام داداش اگه ریپارتیشن بخوای بکنی و رامت سه فایله باشه حافظه پاک میشه
اگه رامت تک فایل باشه و تیک ریپارتیشن رو نزنی نیازی به فایل پیت نیست و فایل های حافظه داخلیت پاک نمیشه
حداقلش برای من که اینطوری بوده 40 بار فلش زدم

omid124
08-15-2013, 01:00
یکی به دادم برسه من اینو زدم که نصب بشه الان نزدیک 2 ساعت گوشی وصل به کامپیوتر و هنوز نصب نشده
اینم متنی که تو اودین هست
یکی بگه چقدر طول میکشه؟؟؟؟
<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300XXELLB_I9300OJVELL3_I9300XXELLA_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..

espresso
08-15-2013, 13:40
یکی به دادم برسه من اینو زدم که نصب بشه الان نزدیک 2 ساعت گوشی وصل به کامپیوتر و هنوز نصب نشده
اینم متنی که تو اودین هست
یکی بگه چقدر طول میکشه؟؟؟؟
<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300XXELLB_I9300OJVELL3_I9300XXELLA_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..

داداش اندروید بیس گوشیت چند بود ؟
داری به ورژن چند اپدیت میکنی ؟
همه مراحل رو مو به مو انجام دادی ؟

ali.borhan
12-23-2013, 17:23
با این روش میشه کاستوم رام نصب کرد ؟
رام رسمی روی گوشی 4.2.2 هست و می خوام با سیانوژن 10.2 عوضش کنم . حالا که 4.3 برای s iii نیومده باید چی کار کنیم ؟

espresso
12-23-2013, 20:36
با این روش میشه کاستوم رام نصب کرد ؟
رام رسمی روی گوشی 4.2.2 هست و می خوام با سیانوژن 10.2 عوضش کنم . حالا که 4.3 برای s iii نیومده باید چی کار کنیم ؟

اگر کاستوم رامتون پکیج odin هم داشته باشه میتونید بزنید اما اگر زیپ باشه باید از ریکاوری فلشش کنید
ضمنا واسه اس 3 رام 4.3 اومده تو بخش خودمون هم باید باشه داداش چک کردی ؟!

sorkhfam
01-04-2014, 16:11
سلام
یک سوالی داشتم
اگر قسمت :
************************************************** ************
( - 2. ریست فکتوری کردن گوشی با شماره گیری کد #3855*2767*
( از چپ بخونید !! - هشدار : تمامی محتویات در حافظه داخلی حذف خواهد شد ))
************************************************** ************
را انجام ندهیم و بدون ریست فکتوری رام را نصب کنیم مشکلی پیش می آید ؟؟؟
لطفا کسانی که تجربه این کار را دارند توضیح دهند .
با تشکر

espresso
01-04-2014, 18:15
سلام
یک سوالی داشتم
اگر قسمت :
************************************************** ************
( - 2. ریست فکتوری کردن گوشی با شماره گیری کد #3855*2767*
( از چپ بخونید !! - هشدار : تمامی محتویات در حافظه داخلی حذف خواهد شد ))
************************************************** ************
را انجام ندهیم و بدون ریست فکتوری رام را نصب کنیم مشکلی پیش می آید ؟؟؟
لطفا کسانی که تجربه این کار را دارند توضیح دهند .
با تشکر


مشکل خاصی پیش نمیاد
فقط بهتر بودنش به این خاطر هست رد پای رام قدیمی نمونه و مشکل ساز نشه ...
به هر صورت انجامش پینشهاد میشه

sorkhfam
01-04-2014, 23:14
مشکل خاصی پیش نمیاد
فقط بهتر بودنش به این خاطر هست رد پای رام قدیمی نمونه و مشکل ساز نشه ...
به هر صورت انجامش پینشهاد میشه

سلام
با تشکر
فقط نفرمودی اگر بدون ریست فکتوری رام را نصب کنم برنامه ها و بازیها پاک میشوند و یا باقی می مانند ؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان

alpha13
01-05-2014, 02:32
سلام
با تشکر
فقط نفرمودی اگر بدون ریست فکتوری رام را نصب کنم برنامه ها و بازیها پاک میشوند و یا باقی می مانند ؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان


ببینید دوست گرامی شما رام رو یک بار برای همیشه میزنید درسته؟پس چه بهتر که دیگه اثری از رام قدیمی نباشه وگرنه بعدا مشکل ساز میشه از ما گفتن بود آندرویده شوخی که نیست
تو سایت دنبال برنامه های Back up بگردید البته همه فن حریفاشو مثل برنامه Ease Backup یا Go Back up و آندروید این امکان رو داره که با این برنامه ها به جز مخاطبین و پیام ها میشه خیلی چیزهای دیگه مثل خام برنامه ها رو هم بک آپ بگیری
/موفق باشید

espresso
01-05-2014, 11:12
سلام
با تشکر
فقط نفرمودی اگر بدون ریست فکتوری رام را نصب کنم برنامه ها و بازیها پاک میشوند و یا باقی می مانند ؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان



داداش شما نپرسیده بودی !
باقی میمونند

mamadxavi
05-03-2014, 03:14
سری جدید اس 3 که اندروید 4.3 هستش میشه ارتقاش داد مثلا به 4.4 یا بالاتر؟؟

alpha13
05-03-2014, 04:16
سری جدید اس 3 که اندروید 4.3 هستش میشه ارتقاش داد مثلا به 4.4 یا بالاتر؟؟

منظورتون از سری جدید چیه دقیقا؟ذکر میکردین
اس 3 هر دو مدلش تا آندروید رسمی 4.3 براش اومده که واقعا خیلی از نسخه قبل بهتره
با رام های کاستوم میشه به آندروید 4.4 ارتقا داد ولی ریسکش بالاست باید سرو ته گوشی رو بلد باشی وگرنه یا گیر میکنی یا باید رام رو دوباره نصب کنی
برای من خیلی طول کشید تا رام های کاستوم رو عادت بهشون بگیرم/موفق باشید

espresso
05-03-2014, 11:36
سری جدید اس 3 که اندروید 4.3 هستش میشه ارتقاش داد مثلا به 4.4 یا بالاتر؟؟


لطفا سوالات خودتون رو تو بخش کلوب این گوشی مطرح کنید !